Nabeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne (1-1) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 28 september 2008 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Bordeaux het zondag 28 september 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne.

Via de Bordeaux - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne (1-1)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Bordeaux en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 27e minuut dacht Saint-Étienne op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Payet. Helaas voor Saint-Étienne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Bordeaux dat via F. Cavenaghi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Saint-Étienne
1
1
LIVE Bordeaux - Saint-Étienne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt D. Payet met assist van Paulo Machado Saint-Étienne
38' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chalmé Bordeaux
45' Wissel Bordeaux Wissel Jussiê voor D. Placente Bordeaux
56' Wissel Bordeaux Wissel M. Chamakh voor A. Traoré Bordeaux
57' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Cavenaghi met assist van Y. Gourcuff Bordeaux
57' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor G. Dernis Saint-Étienne
60' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Varrault voor D. Payet Saint-Étienne
65' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Linganzi voor G. Dernis Saint-Étienne
71' Wissel Saint-Étienne Wissel Ilan voor Paulo Machado Saint-Étienne
76' Wissel Bordeaux Wissel M. Valverde voor U. Ramé Bordeaux
89' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Gourcuff Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Saint-Étienne
Opstellingen Bordeaux - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Bordeaux - Saint-Étienne

Bordeaux en Saint-Étienne treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 24 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.