Nabeschouwing Caen - Le Havre (0-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 8 november 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Caen het zaterdag 8 november 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre.

Via de Caen - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Le Havre (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Le Havre is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Le Havre. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 83e minuut dacht Le Havre op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Dieuze. Helaas voor Le Havre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Caen - Le Havre
LIVE Caen - Le Havre 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Caen Wissel J. Toudic voor G. Leca Caen
28' Gele kaart Caen Gele kaart voor B. Nivet Caen
44' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor D. Tixier Le Havre
58' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor H. Alla Le Havre
81' Wissel Le Havre Wissel Y. Boli voor A. Alassane Le Havre
83' Doelpunt Le Havre Doelpunt N. Dieuze met assist van J. Aït-Ben-Idir Le Havre
83' Wissel Caen Wissel R. van La Parra voor N. Florentin Caen
86' Wissel Caen Wissel Y. Adnane voor R. Gomis Caen
86' Wissel Le Havre Wissel S. Noro voor K. Anin Le Havre
90' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor C. Revault Le Havre