Nabeschouwing Caen - Valenciennes (3-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 16 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Caen het zaterdag 16 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Caen - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Valenciennes (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Valenciennes is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Caen op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Florentin. Helaas voor Caen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Caen dat via S. Savidan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Eluchans dacht na 29 minuten te scoren voor Caen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Valenciennes via F. Sebo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Caen - Valenciennes
3
1
LIVE Caen - Valenciennes 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Caen Doelpunt N. Florentin met assist van J. Eluchans Caen
15' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor D. Sommeil Valenciennes
21' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor N. Penneteau Valenciennes
22' Doelpunt Caen Doelpunt S. Savidan met assist van A. Deroin Caen
29' Doelpunt Caen Doelpunt J. Eluchans met assist van S. Savidan Caen
42' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Sebo met assist van G. Danic Valenciennes
55' Wissel Valenciennes Wissel S. Khiter voor J. Saez Valenciennes
57' Gele kaart Caen Gele kaart voor J. Eluchans Caen
60' Gele kaart Caen Gele kaart voor G. Proment Caen
64' Wissel Caen Wissel F. Ben Khalfallah voor J. Eluchans Caen
66' Wissel Valenciennes Wissel D. Ducourtioux voor R. Mater Valenciennes
74' Wissel Caen Wissel L. Compan voor S. Savidan Caen
74' Wissel Valenciennes Wissel G. Pujol voor F. Sebo Valenciennes
87' Wissel Caen Wissel A. Raineau voor N. Florentin Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Valenciennes
Opstellingen Caen - Valenciennes

Voorbeschouwing Caen - Valenciennes

Caen en Valenciennes treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Valenciennes in de Ligue 1 vond plaats op 5 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Caen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Caen als Valenciennes wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.