Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Le Mans (2-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 20 december 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Grenoble Foot 38 het zaterdag 20 december 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Grenoble Foot 38 - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Le Mans (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Grenoble Foot 38 en Le Mans is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Grenoble Foot 38. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Grenoble Foot 38 op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Baning. Helaas voor Grenoble Foot 38 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Grenoble Foot 38 dat via S. Paillot dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Maïga dacht na 55 minuten te scoren voor Le Mans, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Le Mans verder met een man minder, nadat S. Ben Frej een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Grenoble Foot 38 - Le Mans
2
1
LIVE Grenoble Foot 38 - Le Mans 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grenoble Foot 38 - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Le Mans Wissel S. Ben Frej voor G. Cerdan Le Mans
28' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor C. Louvion Le Mans
30' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor A. Romao Grenoble Foot 38
34' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt A. Baning Grenoble Foot 38
45' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel N. Akrour voor F. Dja Djedje Grenoble Foot 38
47' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt S. Paillot met assist van L. Batlles Grenoble Foot 38
54' Wissel Le Mans Wissel M. Estigarribia voor M. Dossevi Le Mans
55' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Maïga met assist van Y. Gervinho Le Mans
56' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor D. Jemmali Grenoble Foot 38
65' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Dimitrijevic voor S. Feghouli Grenoble Foot 38
71' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor S. Ben Frej Le Mans
78' Wissel Le Mans Wissel R. Lamah voor C. Louvion Le Mans
82' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Vitakic voor S. Paillot Grenoble Foot 38
84' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor L. Batlles Grenoble Foot 38
84' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor M. Coutadeur Le Mans
90' Tweede gele kaart Le Mans Tweede gele kaart voor S. Ben Frej Le Mans