Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Lorient (1-3) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 4 april 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Grenoble Foot 38 het zaterdag 4 april 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Grenoble Foot 38 - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Lorient (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Grenoble Foot 38 en Lorient is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Lorient op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gameiro. Helaas voor Lorient werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Lorient dat via G. Obertan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Akrour dacht na 71 minuten te scoren voor Grenoble Foot 38, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Lorient via M. Amalfitano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grenoble Foot 38 - Lorient
1
3
LIVE Grenoble Foot 38 - Lorient 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grenoble Foot 38 - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Lorient Gele kaart voor S. Marchal Lorient
29' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro Lorient
43' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor L. Batlles Grenoble Foot 38
45' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel N. Akrour voor E. Grandin Grenoble Foot 38
50' Gele kaart Lorient Gele kaart voor G. Obertan Lorient
51' Doelpunt Lorient Doelpunt G. Obertan Lorient
54' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor D. Jemmali Grenoble Foot 38
61' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Touré voor P. Boya Grenoble Foot 38
64' Wissel Lorient Wissel Y. Jouffre voor G. Obertan Lorient
71' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt N. Akrour met assist van L. Touré Grenoble Foot 38
77' Doelpunt Lorient Doelpunt M. Amalfitano Lorient
80' Wissel Lorient Wissel A. Ayew voor K. Gameiro Lorient
83' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel A. Baning voor D. Jemmali Grenoble Foot 38
84' Wissel Lorient Wissel M. Vahirua voor J. Morel Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Grenoble Foot 38 - Lorient
Opstellingen Grenoble Foot 38 - Lorient

Voorbeschouwing Grenoble Foot 38 - Lorient

Grenoble Foot 38 en Lorient treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Grenoble Foot 38 en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 1 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.