Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne (1-0) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 15 maart 2009 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Grenoble Foot 38 het zondag 15 maart 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne.

Via de Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Grenoble Foot 38 en Saint-Étienne is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Grenoble Foot 38. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Tavlaridis van Saint-Étienne. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. In de 90e minuut was het Grenoble Foot 38 dat via N. Akrour dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne
1
0
LIVE Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor L. Batlles Grenoble Foot 38
32' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor S. Paillot Grenoble Foot 38
48' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Benalouane Saint-Étienne
53' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor B. Cesar Grenoble Foot 38
53' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Tavlaridis Saint-Étienne
62' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel N. Akrour voor D. Moreira Grenoble Foot 38
65' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor M. Robin Grenoble Foot 38
69' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Gomis voor D. Payet Saint-Étienne
80' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Touré voor L. Courtois Grenoble Foot 38
80' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Varrault voor M. Dabo Saint-Étienne
82' Tweede gele kaart Saint-Étienne Tweede gele kaart voor E. Tavlaridis Saint-Étienne
84' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Monsoreau voor K. Mirallas Saint-Étienne
88' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel B. El Moubarki voor E. Grandin Grenoble Foot 38
90' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt N. Akrour met assist van P. Boya Grenoble Foot 38
Video hoogtepunten en samenvatting Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne
Opstellingen Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Grenoble Foot 38 - Saint-Étienne

Grenoble Foot 38 en Saint-Étienne treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Grenoble Foot 38 en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 26 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Grenoble Foot 38. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Grenoble Foot 38 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.