Nabeschouwing Le Havre - Grenoble Foot 38 (0-1) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 26 april 2009 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Havre het zondag 26 april 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de Le Havre - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Grenoble Foot 38 (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Grenoble Foot 38 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Grenoble Foot 38. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 41e minuut dacht Grenoble Foot 38 op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Boya. Helaas voor Grenoble Foot 38 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Grenoble Foot 38
LIVE Le Havre - Grenoble Foot 38 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Le Havre Wissel S. Noro voor N. Gillet Le Havre
41' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt P. Boya met assist van D. Moreira Grenoble Foot 38
51' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Dimitrijevic voor L. Courtois Grenoble Foot 38
59' Wissel Le Havre Wissel K. Anin voor G. Norbert Le Havre
65' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel F. NGanga voor P. Boya Grenoble Foot 38
81' Wissel Le Havre Wissel J. Lesage voor M. Diallo Le Havre
81' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel Y. Ravet voor D. Moreira Grenoble Foot 38
85' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor P. Franquart Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Grenoble Foot 38
Opstellingen Le Havre - Grenoble Foot 38

Voorbeschouwing Le Havre - Grenoble Foot 38

Le Havre en Grenoble Foot 38 treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Le Havre en Grenoble Foot 38 in de Ligue 1 vond plaats op 22 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.