Nabeschouwing Le Havre - Le Mans (1-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 4 oktober 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Havre het zaterdag 4 oktober 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Le Havre - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Le Mans (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Le Mans is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Le Mans. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Le Havre op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Alassane. Helaas voor Le Havre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Le Mans dat via M. Maïga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Gervinho dacht na 90 minuten te scoren voor Le Mans, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Le Mans
1
2
LIVE Le Havre - Le Mans 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Le Havre Doelpunt A. Alassane met assist van L. Nestor Le Havre
57' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor G. Cerdan Le Mans
59' Wissel Le Mans Wissel R. Lamah voor T. Helstad Le Mans
61' Wissel Le Havre Wissel J. Aït-Ben-Idir voor C. Fauré Le Havre
74' Wissel Le Mans Wissel F. Strømstad voor A. Le Tallec Le Mans
79' Wissel Le Havre Wissel J. Lesage voor A. Alassane Le Havre
84' Wissel Le Mans Wissel Paulo André voor F. Thomas Le Mans
90' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Maïga met assist van I. Camara Le Mans
90' Doelpunt Le Mans Doelpunt Y. Gervinho met assist van M. Coutadeur Le Mans