Nabeschouwing Le Havre - Lorient (1-3) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 14 december 2008 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Havre het zondag 14 december 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Le Havre - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Lorient (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Lorient is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 41e minuut dacht Lorient op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Mansouri. Helaas voor Lorient werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Lorient dat via K. Gameiro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Dieuze dacht na 67 minuten te scoren voor Le Havre, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Lorient via M. Vahirua, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Lorient
1
3
LIVE Le Havre - Lorient 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor M. Baca Le Havre
32' Gele kaart Lorient Gele kaart voor M. Amalfitano Lorient
39' Wissel Le Havre Wissel L. Nestor voor M. Lô Sambou Le Havre
41' Doelpunt Lorient Doelpunt Y. Mansouri met assist van K. Gameiro Lorient
44' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van M. Vahirua Lorient
45' Wissel Le Havre Wissel A. Alassane voor E. Ben Mohamed Le Havre
51' Wissel Lorient Wissel B. Genton voor B. Soro Lorient
67' Doelpunt Le Havre Doelpunt N. Dieuze met assist van N. Gillet Le Havre
69' Doelpunt Lorient Doelpunt M. Vahirua met assist van Y. Mansouri Lorient
76' Wissel Lorient Wissel U. Le Pen voor M. Vahirua Lorient
77' Wissel Le Havre Wissel O. Davidas voor N. Nikezic Le Havre
85' Wissel Lorient Wissel O. Ewolo voor Y. Jouffre Lorient