Nabeschouwing Le Havre - Nice (1-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 9 augustus 2008 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Havre het zaterdag 9 augustus 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice.

Via de Le Havre - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Nice (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Nice is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Le Havre. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Le Havre op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lesage. Helaas voor Le Havre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Nice
1
0
LIVE Le Havre - Nice 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Le Havre Wissel D. Tixier voor J. Kana Biyik Le Havre
44' Gele kaart Nice Gele kaart voor E. Faé Nice
54' Wissel Le Havre Wissel A. Alassane voor M. Youssouf Le Havre
59' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor D. Tixier Le Havre
64' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Kanté Nice
68' Wissel Nice Wissel C. Ben Saada voor M. Traoré Nice
69' Wissel Nice Wissel A. Modeste voor H. Bamogo Nice
70' Wissel Le Havre Wissel H. Alla voor C. Fauré Le Havre
72' Doelpunt Le Havre Doelpunt J. Lesage met assist van D. Tixier Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Nice
Opstellingen Le Havre - Nice

Voorbeschouwing Le Havre - Nice

Le Havre en Nice treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Le Havre en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.