Nabeschouwing Le Havre - Valenciennes (2-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 25 oktober 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Havre het zaterdag 25 oktober 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Le Havre - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Valenciennes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Valenciennes is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Le Havre. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Pieroni. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Le Havre dat via J. Lesage dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Lesage dacht na 49 minuten te scoren voor Le Havre, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Valenciennes
2
1
LIVE Le Havre - Valenciennes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Valenciennes Doelpunt L. Pieroni met assist van A. Bangoura Valenciennes
24' Doelpunt Le Havre Doelpunt J. Lesage met assist van S. Noro Le Havre
45' Wissel Le Havre Wissel M. Baca voor J. Hénin Le Havre
49' Doelpunt Le Havre Doelpunt J. Lesage met assist van Y. Boli Le Havre
63' Wissel Le Havre Wissel J. Fontaine voor Y. Boli Le Havre
64' Wissel Valenciennes Wissel Y. Bezzaz voor G. Danic Valenciennes
65' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor J. Saez Valenciennes
68' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor S. Tiéné Valenciennes
69' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor S. Noro Le Havre
79' Wissel Valenciennes Wissel D. Traoré voor J. Saez Valenciennes
83' Wissel Le Havre Wissel K. Anin voor H. Alla Le Havre
85' Wissel Valenciennes Wissel J. Lacourt voor Rafael Schmitz Valenciennes