Nabeschouwing Le Mans - Nice (1-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 14 februari 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Mans het zaterdag 14 februari 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nice.

Via de Le Mans - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Mans - Nice (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Le Mans en Nice is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht Le Mans op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Helstad. Helaas voor Le Mans werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Nice dat via E. Faé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut kreeg G. Cerdan van Le Mans voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Le Mans de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 78e minuut werd L. Rémy van Nice met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Nice het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten spelen wist Nice via M. Traoré de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Le Mans - Nice
1
2
LIVE Le Mans - Nice 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Mans - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor G. Cerdan Le Mans
52' Doelpunt Le Mans Doelpunt T. Helstad met assist van R. Lamah Le Mans
54' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor T. Helstad Le Mans
59' Wissel Nice Wissel G. Cid voor C. Jeunechamp Nice
59' Wissel Nice Wissel M. Traoré voor K. Coulibaly Nice
67' Wissel Nice Wissel E. Mouloungui voor C. Ben Saada Nice
68' Wissel Le Mans Wissel K. Adénon voor Paulo André Le Mans
68' Wissel Le Mans Wissel M. Coutadeur voor S. Corchia Le Mans
76' Doelpunt Nice Doelpunt E. Faé Nice
78' Tweede gele kaart Le Mans Tweede gele kaart voor G. Cerdan Le Mans
78' Rode kaart Nice Rode kaart voor L. Rémy Nice
80' Wissel Le Mans Wissel I. Camara voor A. Le Tallec Le Mans
90' Doelpunt Nice Doelpunt M. Traoré met assist van E. Mouloungui Nice
90' Gele kaart Nice Gele kaart voor O. Echouafni Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Le Mans - Nice
Opstellingen Le Mans - Nice

Voorbeschouwing Le Mans - Nice

Le Mans en Nice treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Le Mans en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 20 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Le Mans favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Nice slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.