Nabeschouwing Le Mans - Saint-Étienne (1-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 23 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Le Mans het zaterdag 23 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne.

Via de Le Mans - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Mans - Saint-Étienne (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Le Mans en Saint-Étienne is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Le Mans. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht Le Mans op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Helstad. Helaas voor Le Mans werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Le Mans - Saint-Étienne
1
0
LIVE Le Mans - Saint-Étienne 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Mans - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor M. Maïga Le Mans
38' Doelpunt Le Mans Doelpunt T. Helstad met assist van F. Strømstad Le Mans
51' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor C. Landrin Saint-Étienne
56' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Gigliotti voor D. Matsui Saint-Étienne
65' Wissel Le Mans Wissel A. Keita voor M. Maïga Le Mans
71' Wissel Le Mans Wissel Y. Gervinho voor T. Helstad Le Mans
71' Wissel Saint-Étienne Wissel Paulo Machado voor G. Dernis Saint-Étienne
84' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Payet voor B. Matuidi Saint-Étienne
90' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Tavlaridis Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Le Mans - Saint-Étienne
Opstellingen Le Mans - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Le Mans - Saint-Étienne

Le Mans en Saint-Étienne treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Le Mans en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 5 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 4 keer wist de ploeg van Le Mans te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Le Mans. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.