Nabeschouwing Lille - Auxerre (3-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 20 september 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Lille het zaterdag 20 september 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Auxerre.

Via de Lille - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Auxerre (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Auxerre is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van Túlio de Melo. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Auxerre dat via J. Quercia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Quercia dacht na 80 minuten te scoren voor Auxerre, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde LOSC Lille via E. Hazard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist LOSC Lille via Túlio de Melo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lille - Auxerre
3
2
LIVE Lille - Auxerre 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Túlio de Melo met assist van R. Vittek LOSC Lille
49' Doelpunt Auxerre Doelpunt J. Quercia met assist van I. Jelen Auxerre
57' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Y. Cabaye LOSC Lille
67' Wissel Auxerre Wissel D. Niculae voor I. Jelen Auxerre
73' Wissel LOSC Lille Wissel E. Hazard voor R. Vittek LOSC Lille
78' Wissel Auxerre Wissel D. Dudka voor T. Kahlenberg Auxerre
80' Doelpunt Auxerre Doelpunt J. Quercia Auxerre
82' Wissel LOSC Lille Wissel N. Fauvergue voor L. Obraniak LOSC Lille
82' Wissel Auxerre Wissel D. Oliech voor K. Lejeune Auxerre
83' Wissel LOSC Lille Wissel A. Chedjou voor M. Debuchy LOSC Lille
88' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt E. Hazard LOSC Lille
90' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Túlio de Melo LOSC Lille
90' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor S. Grichting Auxerre
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Auxerre
Opstellingen Lille - Auxerre

Voorbeschouwing Lille - Auxerre

Lille en Auxerre treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Auxerre in de Ligue 1 vond plaats op 30 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Auxerre. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Auxerre favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lille. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.