Nabeschouwing Lille - Bordeaux (2-1) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 31 augustus 2008 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Lille het zondag 31 augustus 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux.

Via de Lille - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Bordeaux (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Bordeaux is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Cavenaghi. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het LOSC Lille dat via Michel Bastos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Obraniak dacht na 75 minuten te scoren voor LOSC Lille, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Bordeaux
2
1
LIVE Lille - Bordeaux 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor L. Obraniak LOSC Lille
27' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Cavenaghi met assist van Y. Gourcuff Bordeaux
27' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Diawara Bordeaux
32' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Michel Bastos met assist van Y. Cabaye LOSC Lille
68' Wissel Bordeaux Wissel Jussiê voor Y. Gourcuff Bordeaux
68' Wissel Bordeaux Wissel G. Obertan voor D. Bellion Bordeaux
70' Wissel LOSC Lille Wissel N. Fauvergue voor R. Vittek LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel Emerson voor G. Tafforeau LOSC Lille
75' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt L. Obraniak LOSC Lille
79' Wissel Bordeaux Wissel M. Chamakh voor Y. Gouffran Bordeaux
82' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Y. Cabaye LOSC Lille
82' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Jussiê Bordeaux
83' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Rami LOSC Lille
83' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Fernando Bordeaux
88' Wissel LOSC Lille Wissel S. Dumont voor L. Obraniak LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Bordeaux
Opstellingen Lille - Bordeaux

Voorbeschouwing Lille - Bordeaux

Lille en Bordeaux treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 24 februari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bordeaux slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.