Nabeschouwing Lille - Sochaux (3-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 7 februari 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Lille het zaterdag 7 februari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sochaux.

Via de Lille - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Sochaux (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Sochaux is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Sochaux op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Pitau. Helaas voor Sochaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Sochaux dat via V. Sverkos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut kreeg O. Daf van Sochaux voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sochaux de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 59e minuut scoorde LOSC Lille via P. Frau, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist LOSC Lille via R. Vittek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde E. Hazard namens LOSC Lille. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lille - Sochaux
3
2
LIVE Lille - Sochaux 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor O. Daf Sochaux
33' Doelpunt Sochaux Doelpunt R. Pitau met assist van M. Erdinç Sochaux
41' Penalty Sochaux Penalty V. Sverkos Sochaux
44' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor V. Sverkos Sochaux
45' Wissel LOSC Lille Wissel P. Frau voor N. Fauvergue LOSC Lille
50' Tweede gele kaart Sochaux Tweede gele kaart voor O. Daf Sochaux
53' Wissel Sochaux Wissel B. Jokic voor V. Sverkos Sochaux
59' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt P. Frau LOSC Lille
61' Wissel LOSC Lille Wissel R. Vittek voor F. Balmont LOSC Lille
67' Wissel Sochaux Wissel R. Afolabi voor M. Erdinç Sochaux
74' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt R. Vittek LOSC Lille
78' Wissel Sochaux Wissel F. dos Santos Silva voor N. Maurice-Belay Sochaux
88' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt E. Hazard met assist van A. Rami LOSC Lille
90' Wissel LOSC Lille Wissel A. Chedjou voor E. Hazard LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Sochaux
Opstellingen Lille - Sochaux

Voorbeschouwing Lille - Sochaux

Lille en Sochaux treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 14 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sochaux slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.