Nabeschouwing Nancy - Le Mans (2-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 7 maart 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Nancy het zaterdag 7 maart 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Nancy - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nancy - Le Mans (2-2)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Nancy en Le Mans geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 2e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Hadji. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Le Mans dat via M. Coutadeur dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. André Luiz dacht na 53 minuten te scoren voor Nancy, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Le Mans via T. Helstad, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut werd S. Bouhours van Le Mans met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Le Mans met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nancy - Le Mans
2
2
LIVE Nancy - Le Mans 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nancy - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Nancy Doelpunt Y. Hadji met assist van J. Feret Nancy
26' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Coutadeur met assist van T. Helstad Le Mans
50' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor Géder Le Mans
53' Doelpunt Nancy Doelpunt André Luiz met assist van F. Biancalani Nancy
57' Gele kaart Nancy Gele kaart voor F. Biancalani Nancy
60' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor M. Coutadeur Le Mans
61' Doelpunt Le Mans Doelpunt T. Helstad met assist van S. Corchia Le Mans
67' Wissel Nancy Wissel J. Brison voor F. Biancalani Nancy
67' Wissel Nancy Wissel B. Gavanon voor A. Ouaddou Nancy
67' Wissel Le Mans Wissel M. Maïga voor A. Le Tallec Le Mans
77' Wissel Nancy Wissel M. Zerka voor Helder Nancy
77' Wissel Le Mans Wissel Y. Gervinho voor R. Lamah Le Mans
83' Gele kaart Nancy Gele kaart voor J. Brison Nancy
84' Wissel Le Mans Wissel H. Goulon voor Paulo André Le Mans
88' Rode kaart Le Mans Rode kaart voor S. Bouhours Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Nancy - Le Mans
Opstellingen Nancy - Le Mans

Voorbeschouwing Nancy - Le Mans

Nancy en Le Mans treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Nancy en Le Mans in de Ligue 1 vond plaats op 19 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Le Mans. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Le Mans favoriet. 2 keer wist de ploeg van Nancy te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nancy. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.