Nabeschouwing Nantes - Le Mans (1-4) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 30 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Nantes het zaterdag 30 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Nantes - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Le Mans (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Le Mans is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Le Mans. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Nantes op voorsprong te komen via een doelpunt van G. NDaw. Helaas voor Nantes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Le Mans dat via T. Helstad dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Maïga dacht na 44 minuten te scoren voor Le Mans, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Le Mans via M. Coutadeur, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Le Mans via Y. Gervinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Le Mans
1
4
LIVE Nantes - Le Mans 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Nantes Doelpunt G. NDaw met assist van D. De Freitas Nantes
23' Doelpunt Le Mans Doelpunt T. Helstad met assist van F. Strømstad Le Mans
44' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Maïga met assist van M. Coutadeur Le Mans
52' Gele kaart Nantes Gele kaart voor D. De Freitas Nantes
58' Gele kaart Nantes Gele kaart voor I. Klasnic Nantes
58' Wissel Nantes Wissel C. Bekamenga voor I. Klasnic Nantes
66' Wissel Le Mans Wissel Y. Gervinho voor T. Helstad Le Mans
67' Wissel Nantes Wissel T. Dossevi voor F. Da Rocha Nantes
78' Wissel Le Mans Wissel A. Keita voor F. Strømstad Le Mans
79' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor A. Keita Le Mans
79' Wissel Nantes Wissel N. Goussé voor S. Babovic Nantes
80' Gele kaart Nantes Gele kaart voor G. NDaw Nantes
80' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor Géder Le Mans
84' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Coutadeur met assist van Y. Gervinho Le Mans
90' Doelpunt Le Mans Doelpunt Y. Gervinho met assist van A. Le Tallec Le Mans
90' Wissel Le Mans Wissel R. Lamah voor M. Maïga Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Le Mans
Opstellingen Nantes - Le Mans

Voorbeschouwing Nantes - Le Mans

Nantes en Le Mans treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Le Mans in de Ligue 1 vond plaats op 5 mei 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Nantes favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Le Mans slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.