Nabeschouwing Nice - Grenoble Foot 38 (0-0) || Ligue 1 2008/2009

Woensdag 10 december 2008 - 18:30 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Nice het woensdag 10 december 2008 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de Nice - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Grenoble Foot 38 (0-0)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Nice en Grenoble Foot 38 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nice - Grenoble Foot 38
LIVE Nice - Grenoble Foot 38 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor A. Baning Grenoble Foot 38
56' Wissel Nice Wissel C. Ben Saada voor H. Bamogo Nice
60' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor H. Regragui Grenoble Foot 38
61' Gele kaart Nice Gele kaart voor L. Rémy Nice
68' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Courtois voor S. Feghouli Grenoble Foot 38
73' Wissel Nice Wissel M. Traoré voor E. Faé Nice
74' Gele kaart Nice Gele kaart voor O. Echouafni Nice
77' Wissel Nice Wissel C. Jeunechamp voor E. Mouloungui Nice
80' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Macquet voor L. Batlles Grenoble Foot 38
84' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel F. Dja Djedje voor D. Moreira Grenoble Foot 38