Nabeschouwing Nice - Valenciennes (2-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 30 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Nice het zaterdag 30 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Nice - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Valenciennes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Valenciennes is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Tiéné in de 32e minuut, waardoor Valenciennes met een man minder kwam te staan. In de 52e minuut was het Nice dat via H. Bamogo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Rémy dacht na 87 minuten te scoren voor Nice, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nice - Valenciennes
2
0
LIVE Nice - Valenciennes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Nice Gele kaart voor D. Hellebuyck Nice
15' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor R. Mater Valenciennes
27' Wissel Nice Wissel C. Ben Saada voor M. Traoré Nice
32' Rode kaart Valenciennes Rode kaart voor S. Tiéné Valenciennes
41' Gele kaart Nice Gele kaart voor O. Apam Nice
44' Wissel Valenciennes Wissel Mo. Traoré voor R. Mater Valenciennes
52' Doelpunt Nice Doelpunt H. Bamogo met assist van C. Ben Saada Nice
53' Gele kaart Nice Gele kaart voor H. Bamogo Nice
58' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Jeunechamp Nice
62' Wissel Valenciennes Wissel A. Bangoura voor G. Danic Valenciennes
67' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor J. Audel Valenciennes
76' Wissel Nice Wissel A. Modeste voor H. Bamogo Nice
80' Wissel Valenciennes Wissel F. Sebo voor G. Pujol Valenciennes
84' Wissel Nice Wissel G. Cid voor C. Kanté Nice
87' Doelpunt Nice Doelpunt L. Rémy met assist van D. Hellebuyck Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Valenciennes
Opstellingen Nice - Valenciennes

Voorbeschouwing Nice - Valenciennes

Nice en Valenciennes treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Valenciennes in de Ligue 1 vond plaats op 10 mei 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Valenciennes slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.