Nabeschouwing Olympique Lyon - Sochaux (2-0) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 22 maart 2009 - 17:00 uur



In de Ligue 1 2008/2009 neemt Olympique Lyon het zondag 22 maart 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sochaux.

Via de Olympique Lyon - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Sochaux (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Sochaux is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van Ederson. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Olympique Lyonnais dat via A. Mounier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Sochaux
Goals
2
0
LIVE Olympique Lyon - Sochaux 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Ederson met assist van C. Delgado Olympique Lyonnais
61' Wissel Sochaux Wissel M. Isabey voor D. Perquis Sochaux
61' Wissel Sochaux Wissel R. Boudebouz voor R. Pitau Sochaux
67' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Mounier voor Ederson Olympique Lyonnais
71' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt A. Mounier met assist van Juninho Pernambucano Olympique Lyonnais
76' Wissel Sochaux Wissel G. Tulasne voor N. Maurice-Belay Sochaux
81' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Keïta voor C. Delgado Olympique Lyonnais
85' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Pjanic voor Juninho Pernambucano Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Sochaux
Opstellingen Olympique Lyon - Sochaux

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Sochaux

Olympique Lyon en Sochaux treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 29 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sochaux slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 6
Winst Sochaux 0
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
Olympique Lyon - Sochaux Opstelling Olympique Lyon Opstelling Sochaux Live Olympique Lyon - Sochaux Live Olympique Lyon - Sochaux kijken Olympique Lyon - Sochaux kijken Live Olympique Lyon - Sochaux stream Olympique Lyon - Sochaux Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Sochaux Uitslag Olympique Lyon - Sochaux Statistieken Olympique Lyon - Sochaux Ligue 1 2008/2009 Olympique Lyon - Sochaux wedden Olympique Lyon - Sochaux gokken Olympique Lyon - Sochaux Unibet