Nabeschouwing PSG - Grenoble Foot 38 (0-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 27 september 2008 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt PSG het zaterdag 27 september 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de PSG - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Grenoble Foot 38 (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Grenoble Foot 38 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Grenoble Foot 38. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht Grenoble Foot 38 op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Akrour. Helaas voor Grenoble Foot 38 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSG - Grenoble Foot 38
LIVE PSG - Grenoble Foot 38 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel H. Regragui voor D. Jemmali Grenoble Foot 38
44' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor F. Dja Djedje Grenoble Foot 38
45' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Dimitrijevic voor L. Courtois Grenoble Foot 38
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel F. Pancrate voor L. Giuly Paris Saint Germain
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Luyindula voor M. Kezman Paris Saint Germain
76' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt N. Akrour met assist van S. Feghouli Grenoble Foot 38
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Bourillon voor S. Traoré Paris Saint Germain
82' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor H. Regragui Grenoble Foot 38
84' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor S. Sessègnon Paris Saint Germain
90' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel A. Baning voor F. Dja Djedje Grenoble Foot 38