Nabeschouwing PSG - Nice (2-1) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 5 april 2009 - 17:00 uur

PSG - Nice

In de Ligue 1 2008/2009 neemt PSG het zondag 5 april 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice.

Via de PSG - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Nice (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Nice is geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Hoarau. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Nice dat via L. Rémy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Traoré dacht na 51 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSG - Nice
2
1
LIVE PSG - Nice 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt G. Hoarau Paris Saint Germain
36' Doelpunt Nice Doelpunt L. Rémy Nice
45' Wissel Nice Wissel C. Ben Saada voor M. Traoré Nice
51' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt S. Traoré met assist van S. Sessègnon Paris Saint Germain
59' Wissel Nice Wissel E. Mouloungui voor E. Faé Nice
69' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Chantôme voor P. Luyindula Paris Saint Germain
69' Wissel Nice Wissel Adeílson voor H. Bamogo Nice
78' Wissel Paris Saint Germain Wissel F. Pancrate voor S. Sessègnon Paris Saint Germain
90' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Rool Nice
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Nice
Opstellingen PSG - Nice

Voorbeschouwing PSG - Nice

PSG en Nice treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 1 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 6 keer wist de ploeg van PSG te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSG. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.