Nabeschouwing Rennes - Le Havre (1-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 13 september 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Rennes het zaterdag 13 september 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre.

Via de Rennes - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Le Havre (1-1)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Rennes en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 27e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Briand. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Le Havre dat via J. Lesage dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Le Havre
1
1
LIVE Rennes - Le Havre 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Briand met assist van M. Pagis Rennes
33' Doelpunt Le Havre Doelpunt J. Lesage met assist van J. Aït-Ben-Idir Le Havre
38' Gele kaart Rennes Gele kaart voor K. Mangane Rennes
44' Wissel Le Havre Wissel A. Alassane voor C. Fauré Le Havre
51' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Briand Rennes
67' Wissel Rennes Wissel M. Sow voor M. Pagis Rennes
74' Wissel Le Havre Wissel S. Noro voor H. Alla Le Havre
81' Wissel Rennes Wissel J. Kembo-Ekoko voor J. Leroy Rennes