Nabeschouwing Saint-Étienne - Rennes (0-3) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 9 november 2008 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Saint-Étienne het zondag 9 november 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes.

Via de Saint-Étienne - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Rennes (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Rennes is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pagis. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Rennes dat via R. Fanni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Pagis dacht na 53 minuten te scoren voor Rennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Rennes
LIVE Saint-Étienne - Rennes 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Pagis met assist van J. Briand Rennes
16' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Tavlaridis Saint-Étienne
45' Wissel Saint-Étienne Wissel K. Mirallas voor G. Dernis Saint-Étienne
45' Wissel Rennes Wissel J. Leroy voor R. Danze Rennes
50' Doelpunt Rennes Doelpunt R. Fanni met assist van M. Pagis Rennes
53' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Pagis met assist van J. Briand Rennes
58' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Grax voor Ilan Saint-Étienne
62' Wissel Saint-Étienne Wissel Paulo Machado voor B. Gomis Saint-Étienne
70' Wissel Rennes Wissel B. Cheyrou voor M. Pagis Rennes
85' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Leroy Rennes
87' Wissel Rennes Wissel M. Sow voor J. Briand Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Rennes
Opstellingen Saint-Étienne - Rennes

Voorbeschouwing Saint-Étienne - Rennes

Saint-Étienne en Rennes treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 19 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Saint-Étienne als Rennes wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.