Nabeschouwing Sochaux - Caen (2-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 13 december 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Sochaux het zaterdag 13 december 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Caen.

Via de Sochaux - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Caen (2-2)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Sochaux en Caen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 21e minuut dacht Caen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Gomis. Helaas voor Caen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Caen dat via R. Gomis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Privat dacht na 77 minuten te scoren voor Sochaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Sochaux via S. Privat, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Caen
2
2
LIVE Sochaux - Caen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Caen Doelpunt R. Gomis met assist van B. Nivet Caen
25' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor D. Perquis Sochaux
44' Gele kaart Caen Gele kaart voor R. Gomis Caen
45' Wissel Sochaux Wissel F. dos Santos Silva voor O. Daf Sochaux
45' Wissel Sochaux Wissel M. Isabey voor R. Boudebouz Sochaux
67' Wissel Caen Wissel F. Ben Khalfallah voor Y. Adnane Caen
68' Doelpunt Caen Doelpunt R. Gomis met assist van B. Nivet Caen
72' Wissel Sochaux Wissel S. Privat voor S. Dalmat Sochaux
73' Gele kaart Caen Gele kaart voor J. Sorbon Caen
74' Wissel Caen Wissel A. Raineau voor N. Seube Caen
77' Doelpunt Sochaux Doelpunt S. Privat met assist van F. dos Santos Silva Sochaux
82' Wissel Caen Wissel J. Toudic voor S. Savidan Caen
89' Doelpunt Sochaux Doelpunt S. Privat met assist van M. Isabey Sochaux
90' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor R. Pitau Sochaux
Video hoogtepunten en samenvatting Sochaux - Caen
Opstellingen Sochaux - Caen

Voorbeschouwing Sochaux - Caen

Sochaux en Caen treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Sochaux en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 16 februari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Sochaux en Caen eindigde namelijk in een gelijkspel.