Nabeschouwing Sochaux - Le Havre (1-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 18 oktober 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Sochaux het zaterdag 18 oktober 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre.

Via de Sochaux - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Le Havre (1-1)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Sochaux en Le Havre geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht Le Havre op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Alassane. Helaas voor Le Havre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Sochaux dat via V. Birsa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Le Havre
1
1
LIVE Sochaux - Le Havre 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor M. Baca Le Havre
44' Doelpunt Le Havre Doelpunt A. Alassane met assist van N. Nikezic Le Havre
45' Wissel Sochaux Wissel S. Privat voor F. dos Santos Silva Sochaux
45' Wissel Sochaux Wissel V. Birsa voor Álvaro Santos Sochaux
58' Wissel Sochaux Wissel M. Isabey voor M. Martin Sochaux
59' Wissel Le Havre Wissel J. Fontaine voor G. Norbert Le Havre
71' Wissel Le Havre Wissel J. Lesage voor N. Nikezic Le Havre
72' Doelpunt Sochaux Doelpunt V. Birsa met assist van S. Dalmat Sochaux
79' Wissel Le Havre Wissel K. Anin voor Y. Boli Le Havre
84' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor H. Alla Le Havre