Nabeschouwing Toulouse - Nancy (3-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 17 januari 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Toulouse het zaterdag 17 januari 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Toulouse - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Nancy (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Nancy is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van André Luiz. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Toulouse dat via A. Gignac dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Paulo César dacht na 88 minuten te scoren voor Toulouse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Nancy
3
0
LIVE Toulouse - Nancy 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Nancy Gele kaart voor André Luiz Nancy
32' Wissel Toulouse Wissel F. Sirieix voor E. Didot Toulouse
44' Eigen doelpunt Toulouse Eigen doelpunt André Luiz Toulouse
53' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor B. Bergougnoux Toulouse
59' Wissel Nancy Wissel J. Feret voor P. Berenguer Nancy
63' Wissel Nancy Wissel M. Zerka voor Helder Nancy
70' Wissel Toulouse Wissel Paulo César voor D. Braaten Toulouse
79' Wissel Toulouse Wissel A. Bonnet voor B. Bergougnoux Toulouse
79' Wissel Nancy Wissel V. Gunnarsson voor J. Brison Nancy
81' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Gignac met assist van F. Sirieix Toulouse
88' Doelpunt Toulouse Doelpunt Paulo César met assist van A. Gignac Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Nancy
Opstellingen Toulouse - Nancy

Voorbeschouwing Toulouse - Nancy

Toulouse en Nancy treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 23 augustus 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Nancy favoriet. 3 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Toulouse. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.