Nabeschouwing Valenciennes - Caen (2-0) || Ligue 1 2008/2009

Dinsdag 17 februari 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Valenciennes het dinsdag 17 februari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Caen.

Via de Valenciennes - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Caen (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Caen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lacourt. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Valenciennes dat via G. Danic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Caen
2
0
LIVE Valenciennes - Caen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Valenciennes Doelpunt J. Lacourt met assist van D. Ducourtioux Valenciennes
59' Wissel Caen Wissel N. Florentin voor J. Eluchans Caen
66' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Deroin Caen
74' Wissel Valenciennes Wissel F. Sebo voor J. Saez Valenciennes
85' Wissel Valenciennes Wissel A. Bangoura voor R. Mater Valenciennes
86' Wissel Caen Wissel Y. El-Arabi voor G. Proment Caen
90' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Danic met assist van A. Bangoura Valenciennes
90' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor S. Tiéné Valenciennes
90' Wissel Valenciennes Wissel J. Abardonado voor G. Pujol Valenciennes
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Caen
Opstellingen Valenciennes - Caen

Voorbeschouwing Valenciennes - Caen

Valenciennes en Caen treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 16 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Caen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Caen favoriet. 2 keer wist de ploeg van Valenciennes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valenciennes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.