Nabeschouwing Valenciennes - Grenoble Foot 38 (1-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 13 september 2008 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Valenciennes het zaterdag 13 september 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de Valenciennes - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Grenoble Foot 38 (1-1)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Valenciennes en Grenoble Foot 38 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Batlles in de 85e minuut, waardoor Grenoble Foot 38 met een man minder kwam te staan. In de 86e minuut was het Valenciennes dat via G. Pujol dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Courtois dacht na 90 minuten te scoren voor Grenoble Foot 38, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Grenoble Foot 38
1
1
LIVE Valenciennes - Grenoble Foot 38 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor D. Moreira Grenoble Foot 38
31' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor J. Abardonado Valenciennes
56' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor S. Feghouli Grenoble Foot 38
62' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Courtois voor D. Moreira Grenoble Foot 38
67' Wissel Valenciennes Wissel A. Bangoura voor J. Audel Valenciennes
72' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Touré voor S. Feghouli Grenoble Foot 38
81' Wissel Valenciennes Wissel S. Khiter voor C. Sánchez Valenciennes
83' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel D. Jemmali voor F. Dja Djedje Grenoble Foot 38
85' Rode kaart Grenoble Foot 38 Rode kaart voor L. Batlles Grenoble Foot 38
86' Penalty Valenciennes Penalty G. Pujol Valenciennes
87' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor R. Mater Valenciennes
90' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt L. Courtois met assist van N. Akrour Grenoble Foot 38