Nabeschouwing Valenciennes - Lille (2-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 28 februari 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Valenciennes het zaterdag 28 februari 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Valenciennes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Lille (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Lille is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Danic. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Valenciennes dat via J. Darcheville dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Lille
2
0
LIVE Valenciennes - Lille 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Danic Valenciennes
35' Doelpunt Valenciennes Doelpunt J. Darcheville met assist van R. Mater Valenciennes
57' Wissel LOSC Lille Wissel A. Chedjou voor N. Plestan LOSC Lille
60' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor G. Pujol Valenciennes
70' Wissel LOSC Lille Wissel E. Hazard voor G. Tafforeau LOSC Lille
74' Wissel Valenciennes Wissel D. Ducourtioux voor C. Sánchez Valenciennes
75' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor G. Malicki LOSC Lille
77' Wissel LOSC Lille Wissel R. Vittek voor L. Obraniak LOSC Lille
80' Wissel Valenciennes Wissel F. Sebo voor J. Darcheville Valenciennes
87' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor N. Fauvergue LOSC Lille
90' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor F. Sebo Valenciennes
90' Wissel Valenciennes Wissel A. Bangoura voor G. Pujol Valenciennes
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Lille
Opstellingen Valenciennes - Lille

Voorbeschouwing Valenciennes - Lille

Valenciennes en Lille treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 4 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valenciennes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valenciennes. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.