Nabeschouwing Valenciennes - Toulouse (0-1) || Ligue 1 2008/2009

Zondag 28 september 2008 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Valenciennes het zondag 28 september 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse.

Via de Valenciennes - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Toulouse (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Toulouse is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 90e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gignac. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Toulouse
LIVE Valenciennes - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor G. Danic Valenciennes
25' Wissel Valenciennes Wissel J. Abardonado voor Rafael Schmitz Valenciennes
52' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. MBengue Toulouse
53' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor J. Lacourt Valenciennes
68' Wissel Valenciennes Wissel S. Khiter voor D. Belmadi Valenciennes
77' Wissel Toulouse Wissel M. Sissoko voor F. Sirieix Toulouse
80' Wissel Toulouse Wissel B. Bergougnoux voor D. Braaten Toulouse
85' Wissel Valenciennes Wissel F. Sebo voor G. Pujol Valenciennes
87' Wissel Toulouse Wissel J. Mathieu voor F. Mansare Toulouse
90' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Gignac met assist van M. Sissoko Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Toulouse
Opstellingen Valenciennes - Toulouse

Voorbeschouwing Valenciennes - Toulouse

Valenciennes en Toulouse treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 17 mei 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 2 keer wist de ploeg van Valenciennes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valenciennes. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.