Nabeschouwing Burnley - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Premier League 2019/2020

Woensdag 15 juli 2020 - 19:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Burnley het woensdag 15 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Wolverhampton Wanderers (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Burnley en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door R. Jimenez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Wood in de 96e minuut zorgde er even later voor dat Burnley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
104
104
Gevaarlijke aanvallen
38
44
Passes
344
404
Overtredingen
10
7
Buitenspel
1
1
Corners
3
8
Wissels
3
4
LIVE Burnley - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Wissel Burnley Wissel J. Gudmundsson voor C. Taylor Burnley
51' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor J. Rodriguez Burnley
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Doherty voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
76' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 0-1
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny voor R. Vinagre Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor J. Brownhill Burnley
96' Penalty Burnley Penalty C. Wood Burnley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Burnley - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Burnley en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Basiselftal Burnley
# Speler Pos.
1 Nick Pope K
26 Phil Bardsley V
28 Kevin Long V
5 James Tarkowski V
3 Charlie Taylor V
23 Erik Pieters M
8 Josh Brownhill M
18 Ashley Westwood M
11 Dwight McNeil M
9 Chris Wood A
19 Jay Rodriguez A
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Wissels Wolverhampton Wanderers
# Speler Pos.
21 John Ruddy K
59 Oskar Buur V
49 Max Kilman V
19 Jonathan Castro Otto V
2 Matt Doherty V
6 Bruno André Cavaco Jordão M
32 Leander Dendoncker M
17 Morgan Gibbs-White M
7 Pedro Lomba Neto A
Voorbeschouwing Burnley - Wolverhampton Wanderers

Burnley en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Burnley te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Burnley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burnley 1
Winst Wolverhampton Wanderers 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 10e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Burnley - Wolverhampton Wanderers Opstelling Burnley Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Burnley - Wolverhampton Wanderers Live Burnley - Wolverhampton Wanderers kijken Burnley - Wolverhampton Wanderers kijken Live Burnley - Wolverhampton Wanderers stream Burnley - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Burnley - Wolverhampton Wanderers Uitslag Burnley - Wolverhampton Wanderers Statistieken Burnley - Wolverhampton Wanderers Premier League 2019/2020 Burnley - Wolverhampton Wanderers wedden Burnley - Wolverhampton Wanderers gokken Burnley - Wolverhampton Wanderers Unibet