Nabeschouwing Rubin Kazan' - Zenit (1-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 23 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Rubin Kazan' - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Zenit (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Markov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette A. Dzyuba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Zenit dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rubin Kazan' - Zenit 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van D. Kuzyayev Zenit 0-1
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Danchenko Rubin Kazan
53' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Driussi Zenit
59' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Kvaratskhelia voor O. Danchenko Rubin Kazan
61' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor E. Sorokin Rubin Kazan
62' Gele kaart Zenit Gele kaart voor V. Karavaev Zenit
66' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt E. Markov met assist van I. Konovalov Rubin Kazan 1-1
75' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor S. Driussi Zenit
78' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Denisov voor N. Poyarkov Rubin Kazan
79' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van V. Karavaev Zenit 1-2
82' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Konovalov Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Kjartansson voor E. Markov Rubin Kazan
87' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor S. Azmoun Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Zenit
Opstellingen Rubin Kazan' - Zenit
De opstellingen van Rubin Kazan' en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Eduardo Docampo
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Zenit

Rubin Kazan' en Zenit treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 10 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 4
Winst Zenit 10
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 14e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.