In de Premier League neemt Everton het woensdag 1 december 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Everton Gelijk Winst Liverpool
6.5x inzet 4.75x inzet 1.46x inzet
LIVE Everton - Liverpool 0-0

Vanaf woensdag 1 december 2021 om 21:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Everton - Liverpool volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 20 uur, 33 minuten en 59 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Liverpool
Opstellingen Everton - Liverpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Liverpool

Everton en Liverpool treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Liverpool in de Premier League vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 15 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Everton. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 3
Winst Liverpool 15
Gelijkspel 14
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 11e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Everton - Liverpool Opstelling Everton Opstelling Liverpool Live Everton - Liverpool Live Everton - Liverpool kijken Everton - Liverpool kijken Live Everton - Liverpool stream Everton - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Everton - Liverpool Uitslag Everton - Liverpool Statistieken Everton - Liverpool Premier League 2021/2022 Everton - Liverpool wedden Everton - Liverpool gokken Everton - Liverpool Unibet