Nabeschouwing Manchester United - Crystal Palace (1-0) || Premier League 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Manchester United het zondag 5 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Crystal Palace (1-0)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Fred, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Manchester United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Manchester United - Crystal Palace 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor N. Clyne Crystal Palace
62' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor J. Sancho Manchester United
67' Wissel Crystal Palace Wissel O. Edouard voor C. Benteke Crystal Palace
67' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor M. Guehi Crystal Palace
76' Wissel Manchester United Wissel A. Elanga voor M. Rashford Manchester United
77' Doelpunt Manchester United Doelpunt Fred met assist van M. Greenwood Manchester United 1-0
81' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. McTominay Manchester United
84' Wissel Crystal Palace Wissel M. Olise voor J. Ayew Crystal Palace
84' Wissel Crystal Palace Wissel E. Eze voor C. Kouyate Crystal Palace
86' Wissel Manchester United Wissel D. van de Beek voor B. Fernandes Manchester United
91' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor V. Lindelof Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Crystal Palace
Opstellingen Manchester United - Crystal Palace
De opstellingen van Manchester United en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Crystal Palace

Manchester United en Crystal Palace treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 11
Winst Crystal Palace 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 7e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 11e plaats.