Nabeschouwing Newcastle United - Norwich City (1-1) || Premier League 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 20:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Newcastle United het dinsdag 30 november 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Norwich City (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Newcastle United en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Clark in de 9e minuut, waardoor Newcastle United met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat Newcastle United via C. Wilson op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Pukki namens Norwich City in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Newcastle United - Norwich City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Newcastle United Rode kaart voor C. Clark Newcastle United
11' Wissel Newcastle United Wissel F. Fernandez voor R. Fraser Newcastle United
46' Wissel Norwich City Wissel P. Lees Melou voor C. Tzolis Norwich City
61' Penalty Newcastle United Penalty C. Wilson Newcastle United 1-0
67' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor J. Sargent Norwich City
73' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor J. Willock Newcastle United
73' Wissel Norwich City Wissel D. Giannoulis voor B. Williams Norwich City
77' Wissel Newcastle United Wissel M. Almiron voor A. Saint-Maximin Newcastle United
79' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van D. Giannoulis Norwich City 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Norwich City
Opstellingen Newcastle United - Norwich City
De opstellingen van Newcastle United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Newcastle United - Norwich City

Newcastle United en Norwich City treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Norwich City in de Premier League vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Newcastle United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Newcastle United 4
Winst Norwich City 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 20e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 19e plaats.