Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Burnley (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Burnley (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door N. Maupay, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Burnley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk J. Hendrick die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brighton & Hove Albion - Burnley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Lennon Burnley
51' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van S. March Brighton & Hove Albion 1-0
60' Wissel Burnley Wissel J. Hendrick voor A. Lennon Burnley
66' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor C. Wood Burnley
78' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor J. Cork Burnley
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mooy voor G. Murray Brighton & Hove Albion
83' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Westwood Burnley
84' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Connolly voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
90' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Bong voor S. March Brighton & Hove Albion
91' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Hendrick met assist van M. Vydra Burnley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Burnley
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Burnley
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Burnley

Brighton & Hove Albion en Burnley treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Burnley in de Premier League vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brighton & Hove Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brighton & Hove Albion. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brighton & Hove Albion 0
Winst Burnley 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 16e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 12e plaats.