Nabeschouwing Livingston - Kilmarnock (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Livingston het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Kilmarnock (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter Grant Irvine geëindigd in een 1-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door C. Montano, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Livingston.

LIVE Livingston - Kilmarnock 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Montano met assist van S. Kelly Livingston 1-0
45' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor L. Mayo Kilmarnock
57' Wissel Livingston Wissel Isma voor K. Guthrie Livingston
59' Wissel Kilmarnock Wissel B. Lyons voor L. Polworth Kilmarnock
60' Wissel Kilmarnock Wissel J. Jones voor J. Dorsett Kilmarnock
60' Wissel Kilmarnock Wissel F. Murray voor D. Armstrong Kilmarnock
77' Wissel Livingston Wissel J. Penrice voor D. Bahamboula Livingston
79' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor B. Chrisene Kilmarnock
83' Wissel Kilmarnock Wissel K. Lafferty voor B. Chrisene Kilmarnock
83' Wissel Kilmarnock Wissel K. McInroy voor A. Power Kilmarnock
89' Wissel Livingston Wissel J. Fitzwater voor C. Montano Livingston
94' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Kilmarnock
Opstellingen Livingston - Kilmarnock
De opstellingen van Livingston en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - Kilmarnock

Livingston en Kilmarnock treffen elkaar in de 8e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Kilmarnock favoriet. 6 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Livingston. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Livingston 4
Winst Kilmarnock 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 7e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 11e plaats.