Nabeschouwing Dundee - Kilmarnock (2-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Dundee het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Kilmarnock (2-2)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Dundee en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Will Dennis zette Dundee op een 1-0 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. Kilmarnock kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marley Watkins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut moest Kilmarnock verder met een man minder nadat Lewis Mayo een rode kaart had gekregen.

Luke McCowan zette Dundee even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Colin Steven toegekende penalty wist te benutten. Na 91 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Robbie Deas de 2-2 maakte namens Kilmarnock.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dundee - Kilmarnock 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Dundee Eigen doelpunt Will Dennis Dundee 1-0
35' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Marley Watkins met assist van Joe Wright Kilmarnock 1-1
39' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Owen Beck Dundee
49' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Kyle Vassell Kilmarnock
55' Wissel Dundee Wissel Owen Dodgson voor Lyall Cameron Dundee
60' Rode kaart Kilmarnock Rode kaart voor Lewis Mayo Kilmarnock
63' Penalty Dundee Penalty Luke McCowan Dundee 2-1
67' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Corrie Ndaba Kilmarnock
69' Wissel Kilmarnock Wissel Kevin van Veen voor Kyle Vassell Kilmarnock
74' Wissel Kilmarnock Wissel James Balagizi voor Liam Polworth Kilmarnock
74' Wissel Kilmarnock Wissel David Watson voor Liam Donnelly Kilmarnock
75' Wissel Dundee Wissel Amadou Bakayoko voor Curtis Main Dundee
75' Wissel Dundee Wissel Michael Mellon voor Scott Tiffoney Dundee
86' Wissel Kilmarnock Wissel Innes Cameron voor Marley Watkins Kilmarnock
86' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Danny Armstrong Kilmarnock
92' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Robbie Deas Kilmarnock
97' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Kevin van Veen Kilmarnock
91' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Robbie Deas Kilmarnock 2-2
94' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Aaron Donnelly Dundee
94' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Luke McCowan Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Kilmarnock
Opstellingen Dundee - Kilmarnock
De opstellingen van Dundee en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.