Nabeschouwing Dundee - Livingston (1-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 15:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Dundee het zondag 5 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Livingston (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Luke McCowan, waarmee Dundee met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dundee uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Dundee - Livingston 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Joe Shaughnessy Dundee
12' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Luke McCowan Dundee
46' Wissel Dundee Wissel Malachi Boateng voor Mohammad Sylla Dundee
47' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Danny Lloyd Livingston
51' Wissel Livingston Wissel Daniel MacKay voor Danny Lloyd Livingston
55' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Sean Kelly Livingston
56' Sean Kelly Livingston
57' Doelpunt Dundee Doelpunt Luke McCowan Dundee 1-0
61' Wissel Livingston Wissel Bruce Anderson voor Stephen Kelly Livingston
66' Wissel Livingston Wissel M. Sangare voor Jason Holt Livingston
66' Wissel Livingston Wissel Michael Nottingham voor Miles Welch-Hayes Livingston
71' Wissel Dundee Wissel Ryan Howley voor Lyall Cameron Dundee
71' Wissel Dundee Wissel Zach Robinson voor Amadou Bakayoko Dundee
80' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Michael Nottingham Livingston
90' Wissel Dundee Wissel Aaron Donnelly voor Owen Beck Dundee
97' Wissel Livingston Wissel Tom Parkes voor Michael Nottingham Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Livingston
Opstellingen Dundee - Livingston
De opstellingen van Dundee en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.