Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (1-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hearts het zaterdag 30 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (1-1)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Hearts en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Vargas, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. Kilmarnock kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Marley Watkins, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hearts - Kilmarnock 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Hearts Doelpunt K. Vargas met assist van L. Shankland Hearts 1-0
27' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Frankie Kent Hearts
28' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Danny Armstrong Kilmarnock
54' Wissel Kilmarnock Wissel D. Watson voor Liam Donnelly Kilmarnock
63' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Robbie Deas Kilmarnock
65' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Alex Cochrane Hearts
67' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Marley Watkins met assist van Kyle Vassell  Kilmarnock 1-1
71' Wissel Hearts Wissel Cammy Devlin voor M. Tait Hearts
71' Wissel Hearts Wissel Barrie McKay voor Jorge Grant Hearts
71' Wissel Hearts Wissel Kye Rowles voor Alex Cochrane Hearts
74' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Danny Armstrong Kilmarnock
74' Wissel Kilmarnock Wissel Corrie Ndaba voor Robbie Deas Kilmarnock
74' Wissel Kilmarnock Wissel Kevin van Veen voor Kyle Vassell  Kilmarnock
80' Wissel Hearts Wissel Nathaniel Atkinson voor Dexter Lembikisa Hearts
80' Wissel Hearts Wissel Y. Oda voor Alan Forrest Hearts
88' Wissel Kilmarnock Wissel Rory McKenzie voor Joe Wright Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Kilmarnock
Opstellingen Hearts - Kilmarnock
De opstellingen van Hearts en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.