Nabeschouwing Hibernian - Kilmarnock (1-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hibernian het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Kilmarnock (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Josh Campbell, waarmee Hibernian met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hibernian dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hibernian.

LIVE Hibernian - Kilmarnock 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Liam Donnelly Kilmarnock
36' Doelpunt Hibernian Doelpunt Josh Campbell met assist van Martin Boyle Hibernian 1-0
46' Wissel Kilmarnock Wissel Matthew Kennedy voor Liam Donnelly Kilmarnock
51' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Bradley Lyons Kilmarnock
56' Wissel Hibernian Wissel Élie Youan voor Dylan Vente Hibernian
61' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Joe Wright Kilmarnock
68' Wissel Hibernian Wissel James Jeggo voor Dylan Levitt Hibernian
75' Wissel Kilmarnock Wissel Andrew Dallas voor Liam Polworth Kilmarnock
82' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Stuart Findlay Kilmarnock
87' Wissel Kilmarnock Wissel Rory McKenzie voor Danny Armstrong Kilmarnock
87' Wissel Kilmarnock Wissel Thomas Davies voor Robbie Deas Kilmarnock
87' Wissel Kilmarnock Wissel Fraser Murray voor David Watson Kilmarnock
89' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor Josh Campbell Hibernian
91' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Rory McKenzie Kilmarnock
93' Wissel Hibernian Wissel Lewis Stevenson voor Jair Tavares Hibernian
97' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor Lewis Miller Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Kilmarnock
Opstellingen Hibernian - Kilmarnock
De opstellingen van Hibernian en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.