Nabeschouwing Hibernian - Livingston (3-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hibernian het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Livingston (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hibernian kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Jordan Obita. Hibernian vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Myziane Maolida op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van Hibernian, waarmee Adam Le Fondre zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Hibernian gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Walsh, waardoor Hibernian dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hibernian - Livingston 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Hibernian Doelpunt Jordan Obita Hibernian 1-0
7' Doelpunt Hibernian Doelpunt Myziane Maolida met assist van Élie Youan Hibernian 2-0
22' Doelpunt Hibernian Doelpunt Adam Le Fondre met assist van Élie Youan Hibernian 3-0
24' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Tete Yengi Livingston
36' Wissel Livingston Wissel Mo Sangare voor Steven Bradley Livingston
42' Gele kaart Livingston Gele kaart voor David Carson Livingston
46' Wissel Livingston Wissel Michael Devlin voor David Carson Livingston
46' Wissel Hibernian Wissel Joe Wollacott voor David Marshall Hibernian
46' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Cristian Montano Livingston
56' Wissel Hibernian Wissel Jair Tavares voor Myziane Maolida Hibernian
64' Wissel Hibernian Wissel Nathan Moriah-Welsh voor Chris Cadden  Hibernian
64' Wissel Livingston Wissel Bruce Anderson voor Tete Yengi Livingston
72' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Stephen Kelly Livingston
78' Wissel Hibernian Wissel Eliezer Mayenda voor Élie Youan Hibernian
78' Wissel Hibernian Wissel Jacob MacIntyre voor Adam Le Fondre Hibernian
80' Wissel Livingston Wissel Kurtis Guthrie voor Stephen Kelly Livingston
90' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Jason Holt Livingston
92' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Jamie Brandon Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Livingston
Opstellingen Hibernian - Livingston
De opstellingen van Hibernian en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.