Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee (2-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 30 december 2023 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Kilmarnock het zaterdag 30 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee (2-2)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Kilmarnock en Dundee geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Luke McCowan, waarmee Dundee met 0-1 de leiding nam. Kilmarnock kwam in de 85e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joe Wright, die daarmee de stand op 1-1 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kilmarnock - Dundee 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Matty Kennedy Kilmarnock
35' Doelpunt Dundee Doelpunt Luke McCowan Dundee 0-1
43' Wissel Kilmarnock Wissel Rory McKenzie voor Brad Lyons Kilmarnock
46' Wissel Kilmarnock Wissel Liam Polworth voor Robbie Deas Kilmarnock
68' Wissel Dundee Wissel Malachi Boateng voor Ryan Howley Dundee
77' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Danny Armstrong Kilmarnock
77' Wissel Kilmarnock Wissel Liam Donnelly voor David Watson Kilmarnock
78' Wissel Dundee Wissel Charlie Reilly voor Scott Tiffoney Dundee
82' Wissel Dundee Wissel Cammy Kerr voor Josh Mulligan Dundee
83' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Liam Donnelly Kilmarnock
85' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Joe Wright met assist van Gary Mackay-Steven Kilmarnock 1-1
87' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Malachi Boateng Dundee
88' Wissel Kilmarnock Wissel Corrie Ndaba voor Joe Wright Kilmarnock
95' Doelpunt Dundee Doelpunt Joe Shaughnessy met assist van Owen Beck Dundee 2-2
93' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Rory McKenzie met assist van Marley Watkins Kilmarnock 2-1
96' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Dundee
Opstellingen Kilmarnock - Dundee
De opstellingen van Kilmarnock en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dundee zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.