Nabeschouwing Livingston - Kilmarnock (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Livingston het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Kilmarnock (0-0)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Livingston en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Livingston kreeg in de 83e minuut een strafschop toegekend, die door Bruce Anderson werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Livingston en Kilmarnock gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Kilmarnock kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter William Collum niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Livingston - Kilmarnock 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Kilmarnock Wissel Andrew Dallas voor Marley Watkins Kilmarnock
46' Wissel Livingston Wissel Bruce Anderson voor Sean Kelly Livingston
74' Wissel Livingston Wissel Cristian Montano voor Andrew Shinnie Livingston
77' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Michael Devlin Livingston
83' Penalty gemist Livingston Penalty gemist Bruce Anderson Bruce Anderson Livingston
83' Wissel Livingston Wissel Stephen Kelly voor Kurtis Guthrie Livingston
86' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Ayo Obileye Livingston
87' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Liam Polworth Kilmarnock
87' Wissel Kilmarnock Wissel Kyle Magennis voor Danny Armstrong Kilmarnock
91' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Robbie Deas Kilmarnock
94' Wissel Kilmarnock Wissel Rory McKenzie voor Kyle Magennis Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Kilmarnock
Opstellingen Livingston - Kilmarnock
De opstellingen van Livingston en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - Kilmarnock

Livingston en Kilmarnock treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Kilmarnock favoriet. 8 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Livingston. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Livingston 7
Winst Kilmarnock 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 12e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 5e plaats.