Nabeschouwing Rangers - Kilmarnock (3-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Dinsdag 2 januari 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Rangers het dinsdag 2 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Kilmarnock (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Ross McCausland, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Abdallah Sima op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Kilmarnock vervolgens op 2-1. Het was Danny Armstrong die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat Todd Cantwell de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rangers.

LIVE Rangers - Kilmarnock 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Todd Cantwell Rangers
18' Wissel Kilmarnock Wissel David Watson voor Liam Donnelly Kilmarnock
30' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Rory McKenzie Kilmarnock
41' Doelpunt Rangers Doelpunt Ross McCausland met assist van Cyriel Dessers Rangers 1-0
41' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor David Watson Kilmarnock
45' Doelpunt Rangers Doelpunt Abdallah Sima met assist van Connor Goldson Rangers 2-0
57' Rory McKenzie Kilmarnock
59' Penalty Kilmarnock Penalty Danny Armstrong Kilmarnock 2-1
61' Doelpunt Rangers Doelpunt Todd Cantwell met assist van Rıdvan Yılmaz Rangers 3-1
62' Wissel Kilmarnock Wissel Marley Watkins voor Kyle Vassell Kilmarnock
62' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Danny Armstrong Kilmarnock
63' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Joe Wright Kilmarnock
71' Wissel Rangers Wissel Fábio Silva voor Cyriel Dessers Rangers
71' Wissel Rangers Wissel Dujon Sterling voor Kieran Dowell Rangers
84' Wissel Rangers Wissel Rabbi Matondo voor Ross McCausland Rangers
84' Wissel Rangers Wissel Scott Wright voor Abdallah Sima Rangers
86' Wissel Kilmarnock Wissel Robbie Deas voor Corrie Ndaba Kilmarnock
86' Wissel Kilmarnock Wissel Fraser Murray voor Matty Kennedy Kilmarnock
89' Wissel Rangers Wissel Nicolas Raskin voor Todd Cantwell Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Kilmarnock
Opstellingen Rangers - Kilmarnock
De opstellingen van Rangers en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.