Nabeschouwing St. Johnstone - Aberdeen (1-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Woensdag 24 januari 2024 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Johnstone het woensdag 24 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Aberdeen (1-1)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen St. Johnstone en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. Bojan Miovski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Aberdeen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. St. Johnstone kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van David Keltjens, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St. Johnstone - Aberdeen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' VAR: Afgekeurd doelpunt Graham Carey Afgekeurd doelpunt Graham Carey St. Johnstone
59' Slobodan Rubezic Aberdeen
61' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor Matt Smith St. Johnstone
62' Penalty Aberdeen Penalty Bojan Miovski Aberdeen 0-1
62' Wissel Aberdeen Wissel Ester Sokler voor Dante Polvara Aberdeen
63' Wissel Aberdeen Wissel Jonny Hayes voor Connor Barron Aberdeen
73' Wissel St. Johnstone Wissel Maksym Kucheryavyi voor Sven Sprangler St. Johnstone
74' Wissel Aberdeen Wissel Richard Jensen voor Jack Mackenzie Aberdeen
78' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt David Keltjens met assist van Graham Carey St. Johnstone 1-1
84' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor Slobodan Rubezic Aberdeen
85' Wissel St. Johnstone Wissel Benjamin Kimpioka voor Diallang Jaiyesimi St. Johnstone
96' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor David Keltjens St. Johnstone
90' Wissel Aberdeen Wissel Angus MacDonald voor Slobodan Rubezic Aberdeen
92' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor Graham Carey St. Johnstone
94' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor Liam Gordon  St. Johnstone
99' Wissel St. Johnstone Wissel Oludare Olufunwa voor David Keltjens St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Aberdeen
Opstellingen St. Johnstone - Aberdeen
De opstellingen van St. Johnstone en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.