Nabeschouwing Académica - Vitória Setúbal (1-1) || Primeira Liga 2010/2011

Vrijdag 15 april 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Académica het vrijdag 15 april 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio EFAPEL in Coimbra.

Via de Académica - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Académica - Vitória Setúbal (1-1)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Académica en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 39e minuut dacht Académica op voorsprong te komen via een doelpunt van Miguel Fidalgo. Helaas voor Académica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut kreeg José Pedro van Vitória FC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória FC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 69e minuut kreeg M. Sougou van Académica voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Académica de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 82e minuut scoorde Vitória FC via Claudio Pitbull, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Académica - Vitória Setúbal
1
1
LIVE Académica - Vitória Setúbal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Académica - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Vitória FC Wissel Henrique voor William Vitória FC
39' Doelpunt Académica Doelpunt Miguel Fidalgo Académica
41' Gele kaart Académica Gele kaart voor M. Sougou Académica
43' Gele kaart Académica Gele kaart voor A. Bischoff Académica
46' Wissel Académica Wissel Grilo voor A. Bischoff Académica
48' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ricardo Silva Vitória FC
49' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Valdomiro Vitória FC
53' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zeca Vitória FC
57' Wissel Vitória FC Wissel Hugo Leal voor Silva Vitória FC
60' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor José Pedro Vitória FC
60' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor José Pedro Vitória FC
63' Wissel Académica Wissel Laionel voor Diogo Valente Académica
69' Tweede gele kaart Académica Tweede gele kaart voor M. Sougou Académica
71' Gele kaart Académica Gele kaart voor M. Berger Académica
72' Wissel Académica Wissel Júnior Paraíba voor Miguel Fidalgo Académica
76' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Neca Vitória FC
77' Gele kaart Académica Gele kaart voor Grilo Académica
79' Wissel Vitória FC Wissel Sassá voor Zeca Vitória FC
82' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Claudio Pitbull Vitória FC
83' Gele kaart Académica Gele kaart voor Hugo Morais Académica
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Michel Bertasso Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Académica - Vitória Setúbal
Opstellingen Académica - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Académica - Vitória Setúbal

Académica en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Académica en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 26 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Académica. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Académica als Vitória Setúbal wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.