Nabeschouwing Beira-Mar - Académica (2-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 29 augustus 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Beira-Mar het zondag 29 augustus 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Académica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Aveiro (Aveiro) in Aveiro.

Via de Beira-Mar - Académica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Académica (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Académica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Beira-Mar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Wilson Eduardo. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Académica dat via M. Sougou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Djamal Mahamat dacht na 70 minuten te scoren voor Beira-Mar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Académica
2
1
LIVE Beira-Mar - Académica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Académica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Académica Gele kaart voor M. Sougou Académica
45' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Wilson Eduardo Beira-Mar
60' Doelpunt Académica Doelpunt M. Sougou Académica
66' Wissel Académica Wissel Júnior Paraíba voor M. Berger Académica
69' Wissel Académica Wissel A. Bischoff voor Diogo Académica
69' Wissel Académica Wissel Éder voor Miguel Fidalgo Académica
70' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Djamal Mahamat Beira-Mar
74' Wissel Beira-Mar Wissel Leandro Tatu voor Artur Beira-Mar
78' Wissel Beira-Mar Wissel Yohan Tavares voor Wilson Eduardo Beira-Mar
82' Wissel Beira-Mar Wissel Ronny voor Rui Varela Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Académica
Opstellingen Beira-Mar - Académica

Voorbeschouwing Beira-Mar - Académica

Beira-Mar en Académica treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Académica in de Primeira Liga vond plaats op 23 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Académica. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Académica favoriet. 2 keer wist de ploeg van Beira-Mar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beira-Mar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.